19. april 2024

Holbæk B&I er tilbage under nedrykningsstregen efter holdet lørdag eftermiddag spillede uafgjort mod Næsby BK.

230 tilskuere havde fundet vej til Næsby Stadion for at følge de to holds opgør i 2. divisions nedrykningsspil.

Efter en målfattig start, kom hjemmeholdet foran 1-0 på et mål af Emil Aagaard. Næsby fastholdt sit pres på Holbæk og syv minutter efter udbyggede Pelle Weber fynboernes føring til 2-0.

Det var også stillingen ved pausen.

Da dommer Allan Rørdahl Borgstrøm fløjtede 2. halvleg igang, var det med et Holbæk hold, som var tændt på at skulle rette op på 1. halvleg.

Efter ti minutters spil reducerede Christoffer Thrane til 2-1 og Holbæk fortsatte med at give hjemmeholdet modstand og med 15. minutter tilbage af kampen udlignede Malte Sjørslev til 2-2, hvilket også blev slutresultatet.

Med uafgjort er Holbæk nu tilbage under nedrykningsstregen.