19. april 2024

Holbæk B&I er over nedrykningsstregen efter søndagens sejr over Vejgaard.

Hjemmeholdet sad solidt på kampen fra start og selvom gæsterne havde enkelte gode chancer, så var det Holbæk, som havde flest – og som var i stand til at veksle chancer til mål.

Det var en 1. halvleg, hvor forsvar og midtbane havde fungeret godt, men angrebet manglede skarphed for Holbækkerne. Og hverken hjemmeholdet eller gæsterne fik en eneste scoring ud af forsøgene i de første 45 minutter.

Efter pausen var der kommet mere energi i hjemmeholdet og det betød også, at der blot gik fire minutter, så havde Christoffer Thrane gjort det til 1-0.

Ligesom i 1. halvleg, sørgede Holbækkerne for at størstedelen af spillet foregik på gæsternes banehalvdel og det bar frugt. Således blev Thorbjørn Billeskov noteret for 2-0 målet i 64. minut.

Vejgaard forsøgte at komme til afslutning, men enten blev bolden samlet op af forsvaret, eller også gik den forbi Holbæks mål. Holbæk havde gode chancer inden Simon Ustrup med 6 minutter tilbage af ordinær spilletid cementerede sejren med et mål til 3-0.

Med sejren er Holbæk over nedrykningsstregen og ligger på 7. pladsen. En fortsat plads i 2. division er dog ikke sikret endnu, så Holbæk skal kæmpe for at holde sig over stregen.