16. april 2024

Holbæk B&I er tilbage i bunden i nedrykningsspillet. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Efter søndagens 1-0 sejr over FC Svendborg var tiden kommet til kamp mod nr. 3 i nedrykningsspillet VSK Aarhus.

Og havde man håbet på en sejr på udbane, så blev man slemt skuffet.

108 tilskuere var mødt frem på VSK Aarhus’ hjemmebane ved Vejlby-Riskskov Centret og de var vidner til, at ingen af de to hold formåede, at score i første halvleg. Holbæk spillede ellers en god halvleg og var til tider en svær prøve for hjemmeholdet.

Med ca. 10 minutter til pausen blev Holbæk tilkendt straffespark, men Jonas Thomsen missede og dermed var stillingen ved pausen 0-0.

Efter pausen fortsatte måltørken indtil det lykkedes hjemmeholdet at få afsluttet med scoring, da Marchus Sloth Jørgensen i 71. minut bragte VSK Aarhus foran 1-0. Hvilket også blev slutresultatet.

Desværre for Holbæk spillede FC Svendborg samtidig uafgjort 2-2 mod Fredensborg BI og det betyder, at Holbæk igen er nede på 12. og sidste pladsen i rækken. Men med 11 kampe endnu, er kampen for en fortsat plads i 2. division ikke tabt endnu.