28. marts 2024

Regn, sne og slud – sådan var vejret, da Holbæk B&I søndag eftermiddag fik besøg af Middelfart BK på Holbæk Stadion til den første kamp i forårssæsonen.

Middelfart kom til Holbæk som nr. i puljen og med hjemmeholdet som nummer sjok med det ene ben på vej i Danmarksserien. På papiret var fynboerne altså favoritter til at vinde kampen. Men en ting er hvad der står på papiret, en anden ting er hvad hjemmebane og masser af gå på mod gør for et hold.

Middelfart kom foran efter blot to minutter på et mål af Mads Raben. Det fik dog ikke Holbækkerne på retræte, tværtimod. 12 minutter ind ei første halvleg udlignede Simon Ustrup til 1-1. Og så fortsatte hjemmeholdet ellers med at presse gæsterne. Det resulterede i endnu et mål, da Torbjørn Billeskov i 23. minut sørgede for 2-1.

Et par minutter før pausen blev Middelfarts forsvarspiller Momo tildelt sit andet gule kort – som blev vekslet til rødt og så var han ud e af kampen.

Efter pausen havde gæsterne svært ved at svare igen på Holbæks angreb og hjemmeholdet var da også gode til at udnytte sit overtal. Således gjorde Christoffer Thrane det til 3-1 i 58. minut.

Holbæk fortsatte presset og spillede bedre end i hele efterårssæsonen. Et par angreb blev det til for Middelfart, uden de dog for alvor blev farlige.

I 67. minut sendte Ferdinand Bangsgaard bolden i mål til 4-1 og så var det som om, at topholdet Middelfart helt tabte pusten.

Selvom Holbæk vandt denne kamp, så ligger holdet stadig sidst i tabellen. Men, kan de blå/hvide fortsætte denne stil i de kommende kampe, så går holdet lysere tidere i møde.

Fakta:
02′ 0-1 Mads Raben (Middelfart)
12′ 1-1 Simon Ustrup (Holbæk B&I)
23′ 2-1 Torbjørn Bileskov (Holbæk B&I)
44′ Udvisning: Momo (Middelfart)
58′ 3-1 Christoffer Thrane (Holbæk B&I)
67′ 4-1 Ferdinand Bangsgaard (Holbæk B&I)