28. marts 2024

Der var ellers alle muligheder for at vinde dagens kamp, da Holbæk HKs 1. herre hold fik besøg af Suså HK i Stadionhallen i Holbæk.

Holbæk kom hurtigt foran og holdt gennem det meste af første halvleg et forspring på to-tre mål. Efter 20 minutter var stillingen 11-8.

Selvom Holbæk presse på, så lykkedes det Suså at bide sig fast i halen på Holbæk.

Men efter pausen var det et Suså hold, som virkede mere målrettede, samtidig med, at Holbæk begyndte at virke trætte og uskarpe.

Det var en kamp, hvor der blev gået til den, hvilket i sær blev tydligt i 53. minut, da en Suså spiller blev præsenteret for det røde kort og flere Suså-spillere måtte ud i to minutter. Gæsterne havde dermed kun tre markspillere på banen og måtte have hjælp af keeperen. Alligevel lykkedes det ikke Holbæk, at udnytte det store overtal. Skudende på mål var ikke skarpe nok og kom ikke i nettet.

Da tiden løb ud var stillingen 30-30. Suså var tilkendt frikast og Holbæk satte alle mand ind i en massiv mur for at forhindre gæsterne i at få et sidste mål. Taktikken lykkedes og kampen endte dermed uafgjort.