28. marts 2024

Så ta´r vi en bid grus mere. Foto: Jesper von Staffeldt.

Så ta´r vi en bid grus mere. Foto: Jesper von Staffeldt.
Så ta´r vi en bid grus mere. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det kan se helt uhyggelig med en stor gravkro som arbejder, mens det endnu er mørkt. Det kan med lidt god fantasi lede tanken hen på krig mener min bedre halvdel, mens min fantasi strækker sig helt hen til: Er det mon en invasion fra Rummet?

Nej det er meget mere jordnært i bogstaveligste forstand. Der er nemlig tale om kloakering på Brøndevej på og for stadig at blive på det meget jordnære: Deres udsendte medarbejder føler det opleves ligesom en fødselMan ved aldrig rigtig hvornår vandet går. Det har betydet ændring af en bade- og toiletvaner. Toiletbesøg må det udskydes til om aftenen, og brusebad og barbering har flyttet sig frem på dagen. Der er noget at “glæde” sig til for de orøborgere som endnu ikke er blevet kloakeret.

Se videoen herunder:

2 thoughts on “Invasion fra rummet eller kloakering på Orø?

  1. Et godt råd – af praktisk art:

    Ligesom man har forberedt sig på en fødsel – f.eks. har man en taske pakket 🙂

    så kunne man også fylde nogle store spande med vand – til “når vandet går” 🙂

  2. Tro det eller ej Hanne, det har vi gjort og også et par store flasker med danskvand med brus. Men når man skal barbere sig, eller er i bad, så er det rart med varmt vand ligesom det ikke er så sjovt når man i badet har sæbet sig ind , og så går vandet, og tilbage er kun koldt vand fra en beholder. Jeg er desværre ikke vinterbader

Comments are closed.