28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Direktør Kenn Thomsen og chef for kerneområdet Aktiv Hele Livet Karen Schur fratræder deres stillinger. Der er indgået aftaler med begge, således at begge har sidste arbejdsdag fredag d. 25. november.

– Direktør Kenn Thomsen har ført dele af Holbæk Kommune gennem store forandringer, og den indsats vil vi gerne takke ham for. Som direktør har han blandt andet fået en svær reorganisering på plads. Samtidig skal der også lyde en stor tak til Karen Schur for de initiativer, som hun ført ud i livet samt hendes ledelse af et af vores vigtigste velfærdsområder i kommunen. Men det er også en tid præget af forandringer, og dette giver kommunen mulighed for at finde nye profiler til opgaverne, fortæller borgmester Søren Kjærsgaard.

Også adm. direktør Rasmus Bjerregaard takker begge for deres indsats i Holbæk Kommune. Men pointerer samtidig, at der skal kigges fremad mod håndteringen af nye udfordringer.

– Holbæk Kommune har de seneste år været inde i en rivende udvikling. Men både Holbæk og resten af landets kommuner står også over for nye vilkår med øgede krav til blandt andet vores styring. Med muligheden for nu at kunne ansætte en ny direktør og ny chef ser jeg frem til at sætte et hold, som fortsat kan bringe Holbæk sikkert fremad. Jeg vil gerne takke Kenn og Karen for den store indsats, som de har ydet for Holbæk Kommune. Jeg har lært dem at kende som en dygtig chef og en dygtig direktør, og de efterlader begge et positivt indtryk, udtaler Rasmus Bjerregaard.

Økonomiudvalget har i dag godkendt Kenn Thomsens fratrædelsesaftale, som forelægges Byrådet på det kommende Byrådsmøde den 14. december 2016. I december besluttes og igangsættes processen med ansættelsen af en ny direktør. Der konstitueres ikke en direktør i stedet for Kenn Thomsen.

Kommunen oplyser, at der afholdes afskedsreception i forbindelse med Kenn Thomsen og Karen Schurs fratrædelse tirsdag d. 29. november kl. 14-16 i kantinen på Kanalstræde 2.