Orø Kro med “Kniven for Struben” på TV3

I aften sender TV3 programmet ‘Kniven for struben’ optaget på Orø Kro.

Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

I foromtalen af programmet hedder det: “På Orø Kro har de et blakket ry. De lokale holder sig væk, og en madanmelder har for nylig givet restauranten to stjerner i en landsdækkende avis. Kroen kører med stort underskud på syvende år, og stedet er en svingdør for kokke, der ikke kan holde ud at arbejde der.”

Programmets vært, Thomas Castberg er på besøg på kroen og konstaterer, ifølge foromtalen hurtigt, at “køkkenet er beskidt, opbevaringen er uhygiejnisk, og der ligger gammelt kød i kølerummet.”

I programmet skal Thomas Castberg, der bl.a. er kendt fra programmet “Masterchef”, på blot fem dage vende restaurantens dårlige ry og få sat skik på køkkenet.

Programmet kan ses på TV3 klokken 21.00 og kan efterfølgende ses gratis på viafree.dk.

Allerede nu ligger der flere videoklip fra programmet, samt ekstra materiale med titler som “Kaos i køkkenet, kokken går amok”, “Personale og gæster flygter fra Orø Kro”, “Klamt! Fryserummet er fyldt med for gammelt kød”,

2 thoughts on “Orø Kro med “Kniven for Struben” på TV3

  1. Jeg så udsendelsen på TV3 hos min nabo, jeg skal ikke anmelde den her , men nøjes med at kalde den en sørgmunter fortælling.. Og Thomas Castberg er ikke uden humor. Han sagde bl.a. , at når han ikke var til stede som nu her i køkkenet, kunne han godt tænke sig at være en flue på væggen, men afbrød så sig selv og sagde : Så vil jeg ikke være den eneste flue på væggen .

Skriv et svar