28. marts 2024

Det var med fem nederlag i fem kampe i bagagen, at Holbæk B&Is 2. divisionshold fredag aften tog til den københavnske vestegn for at spille mod Hvidovre på Kæmpernes Arena.

Der skulle gå hele 35. minutter før der blev scoret. Og det var hjemmeholdets Louka Andreasen, som sørgede for, at bringe Hvidovre foran 1-0.

Holbæk havde dog langt fra givet op og i sidste minut inden pausen fik Mikkel Adamsen udlignet til 1-1.

Efter pausen var det igen småt med succesfulde afslutninger for både hjemmeholdet og gæsterne.

Med godt ti minutter tilbage af kampen bragte Frederik Emil Andersen Hvidovre foran til slutrestultatet 2-1 og dermed det sjette nederlag i streg for Holbæk, der nu må indse at det er nedrykningsspillet der venter efter vinterpausen.

558 tilskuere fulgte kampen mellem Hvidovre og Holbæk.