19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I har allerede sikret sin overlevelse i 2. division og det er nok meget heldigt, for igen i dag måtte de indkassere en uskøn omgang klø.

I sidste uge tabte holbækkerne 3-1 på hjemmebane til B93. I dag havde de så taget turen til Odense for at spille mod Næsby BK, der måtte undvære topscoreren Mikkel Ørbech fordi han er ude med karantæne efter sidste uges kamp mod Skovbakken. En kamp som Næsby i øvrigt havde vundet 2-0 på udebane. Også Næsbys midterforsvarer Anders Madsen var ramt af karantæne.

Men på trods af at Næsbys topscorer var ude, så lykkedes det ikke Holbækkerne at stoppe fynboerne. Allerede efter fire minutter bragte Jonas Ploug hjemmeholdet foran 1-0.

Et kvarter efter udbyggede Nick Ragus føringen til 2-0 og gjorde det til yderligere 3-0 blot seks minutter senere.

Men det var ikke nok for Næsby, der i 30. minut kunne juble over endnu et mål, da Christoffer Hermansen sendte bolden i Holbæks mål til 4-0.

Det var også stillingen da de to hold gik til pause.

Efter pausen havde Holbæk noget at bevise og efter blot et par minutters spil reddede Christoffer Thrane lidt af holdets ære, da han sendte bolden forbi fynboernes målmand til 4-1.

Selvom Næsby slappede lidt mere af, så lykkedes det ikke for alvor Holbæk at skabe chancerne og dermed endte kampen med en 4-1 sejr til hjemmeholdet Næsby.