29. marts 2024

Jammerbugts anfører Emil Haucke scorer selvmål og sørger dermed for en 3-2 sejr til Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

Jammerbugts anfører Emil Haucke forsøger at stoppe bolden, men scorer selvmål og sørger dermed for en 3-2 sejr til Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

237 tilskuere så på, da Holbæk B&I i dag vandt over gæsterne fra Jammerbugt FC.

Jammerbugt kommer ellers bedst fra start med et voldsomt pres som allerede i første minut førte til en scoring, da Michael Nielsen sendte bolden i Holbæks mål og bragte gæsterne foran 0-1.

Blot to minutter efter udbyggede Viktor Ahlmann føringen til 0-2 på straffe.

Gæsterne fortsatte det store pres på Holbæk og holdt tempoet højt. Først efter 30 minutter havde Holbæk en god chance, som gik henover målet. To minutter efter tog Saban Özdogan revanche og reducerede til 1-2.

Det var også stillingen ved pausen.

Efter pausen var det Holbækkernes tur til at presse og de fik presset gæsterne ned på egen banehalvdel – og helt ned til den sidste 1/4 i en stor del af kampen.

I løbet af de første seks-syv minutter havde Holbæk 2-3 gode chancer og det var blot med til at skærpe de blå-hvides appetit.

Det lykkedes ind i mellem gæsterne at spille sig fri og komme ned på holbæks halvdel, men udover et forsøg i 64. minut, som gik i nettet og et hjørne bagefter, var der ikke mange chancer til gæsterne. I 34. minut var det dog tæt på, da Jammerbugt fik spillet bolden hurtigt op ad banen og sendt et hurtigt skud mod målet. Holbæks målmand fik taget bolden – i anden omgang.

Holbæk forsøgte at holde presset og havde flere gode spil op til målet, og det resulterede i, at Christoffer Thrane i 72. minut kunne udligne til 2-2.

Ti minutter senere fik Holbæk hjælp. Birol Serinkanli tog frispark og sparkede ind i feltet, hvor Jammerbugts anfører Emil Haucke fik rørt bolden og sendt den ind over stregen. Dermed sikrede han Holbæk en sejr på 3-2.