28. marts 2024

Holbæk B&I vandt, da holdet søndag eftermiddag tog imod Kolding i 2. division.

De to hold så hinanden an i starten og skiftedes til at presse hinanden. Men først i 41. minut kom der tal på tavlen, da Kristoffer Dirksen gjorde det til 1-0 til Holbæk.

Efter pausen var det et Holbæk hold med overskud, som indtog banen. Det var tydeligt, da Jonas Bengtson tre minutter inde i halvlegen bragte Holbæk yderligere foran 2-0.

Efter et par hurtige spil ned mod Koldings mål, var det gæsterne, som tog teten og pressede holbækkerne så en stor del af halvlegen foregik på hjemmeholdets banehalvdel.

Men på trods af nogle gode chancer, så lykkedes det ikke gæsterne, at være rigtig farlige og med otte minutter tilbage af kampen, gjorde Jonas Bengtson arbejdet færdigt, da han sendte bolden ind mellem Koldings stolper til 3-0.

Med dagens sejr har Holbæk hevet endnu tre point hjem og indtager nu en samlet 4. plads i nedryknignsspillet med 22 point.