18. april 2024

Orøs nuværende læge, Carsten Roug, går som de fleste af vore læsere på Orø nok efterhånden er bekendt med, på pension med årets udgang. Derfor skal øen have en ny læge.

Region Sjælland har derfor annonceret efter en ny læge, men ingen har ønsket at have fast praksis – endsige bosætte sig – på øen.

I stedet bliver løsningen nu, at Orø-praksisen bliver drevet som sattelit.

Annonce afslører ny læge
Mens Orøs beboere venter på at høre fra Region Sjælland om, hvem deres nye læge bliver, så blev det ‘afsløret’, da en stillingsannonce dukkede op i denne uges udgave af By & Land.

I annoncen kan man læse, at ‘Familielægen Bysøstræde’ søger en konsultationssygeplejerske til en 20 timers stilling med begyndelsen 1. januar 2016.

“Du skal være parat til nye udfordringer og selvstændige opgaver, da vi har en travl arbejdsdag i Familielægen og har en nystartet sattelitklinik på Orø”, hedder det bl.a. i annoncen.

Længere nede kan man læse at;

“Du skal arbejde 1 dag ugentligt på Orø sammen med mig”.

3 thoughts on “Orøs nye læge

  1. Tommy Budek , som er 58 år og speciallæge i almen medicin, adresse Bysøstræde 2c , 5 minutters gang fra Orøfærgen , tlf 79304133 skriver på sin hjemmeside :
    Familielægen-bysøstræde glæder sig til at slå dørene op onsdag 1. april 2015. Vi glæder os til at møde dig i vores nye klinik midt i centrum af Holbæk.

    VI får mere plads i lyse og venlige lokaler og vi vil forsøge at skabe nogle gode og trygge rammer når du kommer med et helbredsproblem eller et sundhedstjek.

    Som noget nyt har vi skabt en sygeplejerske klinik, hvor du vil møde vores erfarne sygeplejerske Lotte Jensen, der vil være behjælpelig, hvis dit barn er blevet syg (med øjenbetændelse, dårlig hals, hoste, børnesår eller tegn på blærebetændelse), hvis du selv har fået ondt halsen eller hoste eller tegn på blærebetændelse. Herudover vil Lotte kunne hjælpe ved sårpleje og mindre skader. Du skal blot ringe og aftale tid helst om morgenen mellem 08.00 og 09.00.

    Dorte Petersen vil betjene dig i vores reception eller telefonisk mellem 08.30 og 12.00, herefter vil du i tilfælde med behov for akut hjælp eller rådgivning blive betjent telefonisk af en af lægerne eller sygeplejerske Lotte.

    Familielægen tilbyder konsultation indtil klokken 17.30 i håb om at det vil være lettere at indpasse et besøg i den travle hverdag fra mandag til fredag.

    Velkommen til Familielægen -bysøstræde

  2. sidste nyt :
    HOhar talt med lægen , og vi kan oplyse at ikke alle ting er helt på plads endnu. Hvis man har Carsten Roug som Ø-læge, og alle ting falder på plads , er der ingen grund til at foretage sig noget, man bliver automatisk tilmeldt den nye læge ( med fortrydelsesret) og får nyt sygesikringskort. Om ca 1 uge kan vi bringe et videointerview med den nye læge.

Comments are closed.