25. april 2024

Mohammad Ali scorer til 1-0 for Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I skulle i dag forsøge at gøre sit til, at holdet kunne få lov til at tilbringe foråret med at spille om oprykning i stedet for at skulle spille om overlevelse. Men det gik ikke for Holbæk, som må se i øjnene, at man skal tilbringe forårssæsonen med at forhindre nedrykning til Danmarksserien.

Gæsterne fra B1908 kom bedst fra start og lagde i de første minutter af kampen et stort pres på hjemmeholdet, der dog formåede at holde presset væk fra målet.

Holbækkerne var da også de første der fik en mulighed. Det skete efter syv minutters spil, men bolden gik forbi gæsternes mål.

Fire minutter senere forærede Holbæk gæsterne en kæmpe chance, da Holbæks målmand Christian Mortensen løb ud af målet for at tage bolden. Gæsternes angreb kom forbi Mortensen og skød mod målet. Heldigvis for Holbæk var Birol Serinkanli hurtigt på plads og fik afværget gæsternes chance.

Minuttet efter var det dog igen gæsterne, som havde en mulighed. Men denne gang var Christian Mortensen på sin plads og tog skuddet med hænderne.

Efter 18 minutters spil fik Holbæk tilkendt et frispark og på rebouncen fårik Jonas Bengtson sendt et godt skud afsted mod B1908s mål, men gæsternes målmand Steffen Petersen, kunne tage den med hænderne.

Holbæk B&I sidder på spillet, der for det meste foregik på gæsternes banehalvdel. I løbet af tre-fire minutter har Holbæk tre chancer, der dog enten bliver taget af målmanden eller går forbi målet.

I 31. minut lykkedes det så endelig for hjemmeholdet, at bringe sig foran på et mål af Mohammad Ali der gør det til 1-0.

To minutter senere har holbækkerne igen en stor mulighed, da Birol Serinkanli tager hjørnespark og placerer bolden perfekt inde i feltet til hovedstød, som gik forbi målet.

Så forsøgte gæsterne at kaste alt ind og lavede flere angreb kort efter hinanden indtil bolden endte med at blive skudt forbi Holbæks mål.

Tre minutter inde i første halvlegs tillægstid lykkedes det så B1908 at reducere til 1-1 på et mål af Martin Lisborg.

Efter pausen var det igen Holbæk som sad på spillet. Alligevel lykkedes det ikke Holbækkerne at udnytte det optimalt.

Kristian Holbæk havde tre forsøg på mål på otte minutter, men uden det gav tal på måltavlen. Ca. 20 minutter inde i kampen havde Holbæk på den måde haft ikke mindre end fem chancer uden resultat.

En halv time inde i halvlegen, var B1908 godt til stede oppe i Holbæks felt og det blev til til hjørnespark, hvorefter Holbækkerne kørte et hurtigt spil op ad banen uden gæsterne kunne følge med, men igen var Steffen Petersen på sin plads og tog bolden i hænderne.

i 79. minut fik B1908s Alexander Jackson Møller det røde kort og blev sendt af banen. Men selvom gæsterne således måtte spille de sidste minutter med blot 10 mand på banen, lykkedes det ikke hjemmeholdet, at udnytte sir overtal.

Kampen endte dermed 1-1.

Holbæk skal nu ud i nedrykningsspillet til foråret og kæmpe om at bevare en plads i 2. division.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.