19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk var ramt af karantæne. Det kunne også tydeligt mærkes på spillet. Både anfører Kristian Holm og Mohammed Asrihi måtte sidde over på grund af henholdsvis en advarsel og en udvisning i sidste weekends kamp mod Hvidovre.

De to hold startede med at se hinanden an – men efter 45 minutters spil, havde hverken hjemmeholdet eller gæsterne formået at score et eneste mål. Dermed var stillingen ved pausen 0-0.

Efterpausen var spillet ikke meget bedre og de 145 tilskuere på Tårnby Stadion måtte se langt efter scoringer.

Der skulle gå 31 minutter af anden halvleg, før kampens første scoring. Heldigvis for Holbækkerne, var det holdets topscorer Jonas Bengtson, som bragte gæsterne foran 0-1.

To minutter efter blev AB Tårnbys Jonas Zederkopff udvist og dermed måtte hjemmeholdet klare resten af kampen med 10 spillere på banen.

Selvom Holbæk vandt lørdagens kamp, så er det ikke nok til, at holdet kommer til at bruge foråret i oprykningsspillet.

Avarta vandt nemlig 2-1 over Hvidovre og Brønshøj vandt 1-0 over AB. Dermed er stillingen uændret mellem de tre hold og Holbæk ligger efter 13 spillerunder stadig på 6. pladsen i pulje 1. Selv en sejr over B1908 i næste weekend, vil formentlig ikke redde Holbæk fra at skulle bruge foråret på at forhindre nedrykning til Danmarksserien, da Holbæk også er afhængig af, hvordan de to andre kampe ender.

Efterårets sidste kamp er mod B1908 og den spilles på Holbæk Stadion lørdag d. 7. november kl. 14.00.