17. april 2024

Holbæk havde store problemer mod Hvidovre - især i 1. halvleg da de to hold mødtes den 25. oktober 2015. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk havde store problemer mod Hvidovre - især i 1. halvleg. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk havde store problemer mod Hvidovre – især i 1. halvleg. Foto: Rolf Larsen.

Der var mange ting som ikke fungerede for Holbæk B&I søndag eftermiddag, da holdet fik besøg af Hvidovre IF på Holbæk Stadion. Desværre for holbækkerne, var det især i 1. halvleg det ikke fungerede – samtidig med, at alt så ud til at lykkes for Hvidovre.

Efter otte minutters spil havde Hvidovre fået to hjørnespark, der begge var gode chancer for gæsterne. Det første gik forbi målet til nyt hjørnespark, mens det andet blev stoppet af Holbæks målmand.

Men gæsterne havde fået blod på tanden og i 11. minut bragte Mikkel Dahl Hvidovre foran 0-1. Blot et minut efter var det Christopher Østbergs tur til at placere en bold i hjemmeholdets net og dermed udbygge føringen til 0-2.

Holbæk virkede i vildrede og forsvaret havde svært ved at finde deres pladser. Til stor frustration for cheftræner Stefan Håkansson talte holbæk-spillerne ikke sammen og midt i det hele, kunne Hvidovres Frederik Emil Andersen så gøre det til 0-3.

Holbæk havde en mindre chance i 23. minut, men Hvidovres målmand Matthias Djærnes, tog den med hænderne.

Hvidovre fortsatte angrebet mod Holbæks mål og havde flere store chancer. På blot seks minutter blev det til ikke mindre end fem chancer for Hvidovre. F.eks. da et hårdt skud i 29. minut direkte mod Holbæks mål med Nicky Jensen mellem stængerne direkte på overliggeren.

Holbæk hang tilbage på banen, når der var optræk til angreb. I 37. minut forsøgte Mohammed Asrihi sig med et halvhjertet skud mod gæsternes mål, men bolden blev taget af Matthias Djærnes, der havde set bolden komme.

Hvidovre havde et par muligheder mere, uden det blev til mål, inden dommeren fløjtede til pause med stillingen 0-3 til Hvidovre.

Hvad der var blevet snakket om – eller truet med – ude i Holbæks omklædningsrum vides ikke. Men det satte i hvertfald gang i de blå-hvide.

Selvom gæsterne allerede halvandet minut inde i 2. halvleg havde en chance, så var Holbækkerne ovenpå og kunne i 2. minut reducere til 1-3, da Jonas Bengtsson sendte bolden forbi Hvidovres målmand.

Små fem minutter efter, var det igen Holbæk der havde en chance, men bolden gik forbi målet.

Holbæk blev reduceret til 10 mand, da Mohammed Asrihi fik rødt kort og blev sendt af banen. Foto: Rolf Larsen.

Holbækkerne pressede gæsterne, der desperat forsøgte sig i 54. minut med en bold der gik over målet. To minutter efter blev Mohammed Asrihi præsenteret for et rødt kort, efter at have tacklet Hvidovres Kristoffer Wichmann i Hvidovres eget felt.

Dermed var Holbæk reduceret til 10 mand, hvilket Stefan Håkansson kommenterede med svadaen “Ja så må i jo bare arbejde lidt hårdere derinde” til sine spillere.

Og det gjorde de så.

Mohammad Ali fik en chance, efter et godt angrebsspil op ad banen og han sendte bolden mod målet, men måtte se gå forbi.

Holbæk have et par gode chancer mere indtil 89. minut, hvor Mohammad Ali vekslede et hjørnespark til mål og dermed stillingen 2-3.

Nu kastede Holbæk de sidste kræfter ind i kampen i forsøget på at nå en enkelt scoring mere, inden dommeren fløjtede af.

I tillægstiden blev Holbæk tilkendt et frispark og der var tid til at komme med en noget nær optimal opstilling inde i feltet. Men bolden blev sendt for hårdt afsted og endte med at gå over målet, i stedet for ind i feltet.

Dermed var der ikke flere chancer for Holbækkerne for at udligne og Hvidovre fik sine tre sejrs point til den samlede stilling med hjem samt en plads i oprykningsspillet.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.