25. april 2024

Oktoberfesten trak også en del publikummer fra både så fjerne steder som Nordsjælland og Amager. Foto: Jesper von Staffeldt.

Oktoberfesten trak også en del publikummer fra både så fjerne steder som  Nordsjælland og Amager. Foto: Jesper von Staffeldt.
Oktoberfesten trak også en del publikummer fra både så fjerne steder som Nordsjælland og Amager. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der var øl, mad og masser af musik, da der fredag aften var oktoberfest på Orø.

Spisestedet Orø er ikke bleg for at eksperimentere: En stor oktoberfest i Orøhallen lidt uden for den sædvanlige turistsæson. hvor det normalt er pensionistforeningens bankospil, som er de lokale højdepunkter. Men man må sige eksperimentet lykkedes. Lidt over 80 publikummer dukkede op for at nyde spisestedets gode mad, hvor der var sat fokus på de mange gode tyske pølser, som hører sig til en rigtig oktoberfest. Og der var velsmagende tysk øl på fad, så der var ingen som behøvede at gå tørstig hjem. Hvad der nu nok heller ikke var så mange som gjorde.

Det eneste som manglede set i forhold til en sydtysk oktoberfest var de barmfagre blondiner, som svinger 5-6 store glas øl i deres hænder, men vi overlevede alligevel.

Underholdningen var i top: Duoen Kim & Klaus tog kegler, de var festlige, folkelige og fornøjelige uden at blive platte. Det er jo ikke hver dag man oplever opera til en øl-fest. Efter de to morsomme og musikalske herrer havde underholdt forsamlingen et par timer, overtog “Sound of the Fifties” scenen og leverede gedigen dansevenlig rockmusik fra 50´erne og 60´erne. Kom igen til næste år med en oktoberfest i Orøhallen skal lyde til Birthe & Clay fra Spisestedet Orø

Vi bringer her et lille uddrag fra Oktoberfesten, men sender et større uddrag på Lokalkanalen søndag d.1.11 kl.22

1 thought on “Oktoberfest på Orø: Festlig, folkelig og fornøjelig

Comments are closed.