20. april 2024

Frederik Tingager var med, at OBs reserver tabte til FC Midtjyllands reservehold. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Frederik Tingager sendt den første scoring i mål til 0-1. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Tre vigtige point, kunne Holbækkerne tage med sig hjem, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag spillede mod Brønshøj.

Kampen blev spillet på Tingbjerg hvor 358 tilskuere så på, da Mohammed Asrihi allerede efter 3 minutters spil får chancen for at bringe Holbæk foran. Men hjemmeholdets målmand er klar og stopper bolden.

Både Thomas Jensen og Saban Özdogan har i minutterne efter et par chancer, uden det dog bliver til mål.

Men så lykkedes det Frederik Tingager efter 24 minutters spil, at får sat Holbæk på scoringstavlen efter et hjørnespark. Tingager får dermed bragt Holbæk foran 0-1.

Holbæk sad mere eller mindre på resten af halvlegen med et par chancer mere. Men stillingen ved pausen var 0-1.

Blot et par minutter efter starten af 2. halvleg forsøger Thomas Jensen sig, men bolden går over hjemmeholdets mål. Det er dog med til at lægge stilen for Holbækkerne og Ashiri forsøger sig et par minutter efter, blot for også at se bolden gå forbi målet.

Ni minutter inde i 2. halvleg er Frederik Tinager tæt på at score sit andet mål i kampen, da han snitter bolden ved frispark. Men “hvepsenes” målmand, Kasper Vilfort, er på plads og tager bolden.

Holbækkerne fortsætter med flere skud mod mål, men først i 88. minut lykkedes det igen gæsterne, at få bolden ind i nettet. Det skete da Mads Haarbo fra tyve meters afstand sendte en flad bold lige forbi Kasper Vilfort til 0-2.

Det blev således slutstillingen, da kampen blev fløjtet af.