20. april 2024

Duné giver koncert på Elværket den 23. januar 2016. PRfoto.

Duné giver koncert på Elværket den 23. januar 2016. PRfoto.
Duné giver koncert på Elværket den 23. januar 2016. PRfoto.
Dúné der lige nu er aktuelle i det landsdækkende program Toppen af Poppen lægger vejen forbi Holbæk i starten af det nye år.

Bandets efterårsturné er udsolgt, så derfor har det populære danske rockband stabet endnu en turné på benene i den vel i starten af næste år bringe bandet rundt til en række danske byer – herunder Holbæk.

Dúné har de sidste 2 år, været i studiet for at arbejde på deres kommende album. For nylig smed de singlen ”Trying To Get To You”, der præsenterer et nyt Dúné og nu er bandet klar med en stor Danmarkstour, hvor de skal ud og gøre det de elsker allermest. Nemlig feste med deres fans.

– Studietid er sjov, men live er der hvor vi interagerer med vores fans, dem der lytter til musikken. Og er der nogen vigtigere? Ikke for os, og derfor vil vi gøre os virkelig umage med, mere end nogensinde før, at lave et set & show, der inddrager vores publikum og fans. Hver aften vil vi skabe en fælles oplevelse for os & vores fans, forklarer Ole Bjórn.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 14 år lang rejse fyldt med op – og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné endelig vendt hjem til Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en ny legesyg tilgang til alt fra arbejdet med deres nye album til produktionen af det show som de skal ud på landevejene med.

– Vi arbejder på højtryk med vores crew for at skabe den vildeste Dúné oplevelse, nogensinde både visuelt og auditivt. En oplevelse, der tager publikum med på en rejse for sanserne, fortæller Piotrek Wasilewski

Tiden i studiet har de brugt til at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Derfor vil den opmærksomme fan også opleve et nyt Dúné med en ny & mere eklektisk rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks & melodier, samt referencer til spændende genrer som elektronisk & hip hop. En nyfortolkning af rocken.

Gennem sommeren 2015 har bandet turneret landet over og spillet store koncerter med de største rockbands i Danmark: D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy. En tour der gav dem blod på tanden og lyst til at komme ud på landevejene:

– På sætlisten kan publikum forvente gamle som nye hits, fanfavoritter i nye, men velkendte indpakninger. Folk kan ikke mindst forvente et enkelt eller to af Toppen af Poppen Dúnéficeringerne – for første gang spillet præcist som arrangementerne er tænkt og af os, der har arrangeret dem”, forklarer Mattias Kolstrup.

Koncerten i Holbæk bliver den 23. januar 2016 på Elværket.