28. marts 2024

Det er jo i München der skulle stå et Hofbräuhaus, men d. 9.oktober er den traditionelle Oktoberfest i Sydtyskland for en kort stund forlagt til Orø, helt præcis i Orøhallen.

Bag det store arrangement står Spisestedet Orø. Så der er penge at spare på rejsen hvis man sætter kursen mod Isefjordens Perle i stedet for Bayerns hovedstad.

Og der skulle være lagt op til et brag af en oktoberfest:

Kl. 18.30 starter festen med servering af Øl-braseret Kalvegryde og 4 forskellige slags pølser. Desserten har også noget med øl at gøre: kaffe med gulerodskage bagt med Jacobsens gode danske øl. Specialøllet kommer fra Tyskland: Erdinger øl, som drikkes af mere end seks millioner mennesker under den tyske oktoberfest.

Underholdningen står Kim og Per for, og der bliver mulighed for at synge med på de kendte danske og tyske ølsange.

Når man på et eller andet tidspunkt kunne blive en smule træt af jodlen, lårklaskeri og Lederhosen mit Gemüse, så afløses de to herrer af orkestret Sound of Fifties, som leverer rigtig dansevenlig 50´er og 60´er-musik.

Som krølle på halen, kan vi fortælle, at alle deltagere som møder op med noget man kan sætte i forbindelse med Oktoberfest – det kunne f.eks være Lederhosen, eller man jodler – får en god tysk øl, på husets regning.

Kommer man fra Orø, så er prisen 175 kr for at deltage i arrangementet. Er man udenøs, så er prisen 200 kr., men så er færgebilletten fra Holbæk til Orø og hjem igen inkluderet i prisen (person transport). Fra færgen er der en rask gåtur på 10-15 minutter til festen i Orø Hallen. Hvis man tager færgen 18.05 fra Holbæk kunne det være man ved ankomsten til Orø fik en lille B-vitaminfyldt drik, som kunne modvirke evt. væsketab under traveturen. Sidste færgeafgang med Orøfærgen er kl.00.30.

Billetter kan købes i ø-butikken eller bestilles på telefon 59 47 47 96.

Se nedenstående lille videofilm om oktoberfesten på Orø:

3 thoughts on “Ta’ til oktoberfest på Orø

  1. I anledning af Oktoberfesten, så sejler Orø-færgen en ekstraordinær afgang kl. 00.30. Så kan dem fra fastlandet også komme sikkert til Holbæk, selvom man har smagt rigeligt på de våde varer. Færgen er i Holbæk kl. 01.00.

  2. OKTOBERFEST I Orø Hallen:
    Så er der kommet lidt ekstra til Oktoberfesten: Carlsberg har været flink, så Fredag d. 3. Okt. fra kl. 15-17 hos Dagli* Brugsen, vil der være smagsprøver på den tyske øl vi har til Oktoberfesten. Derudover giver vi en genstand til dem som kommer i en eller anden form for Oktoberfest udstyr. Hat, Bukser osv. Men Men.. vi giver samtidig en lækker frokostbuffet til 8 personer, til den som har den bedste udklædning. Vi leverer til din hjemmeadresse efter aftale ( gælder også hvis du bor på fastlandet omkring Holbæk el. Skibby )… Alle er velkommen.

Comments are closed.