29. marts 2024

Holbæks målmand Nicky Jensen ser til, mens Brøndbys Christian "Greko" Jakobsen lægger an til første scoring. Foto: Rolf Larsen

Holbæks målmand Nicky Jensen ser til, mens Brøndbys Christian “Greko” Jakobsen lægger an til første scoring. Foto: Rolf Larsen
Langt størstedelen af de 3021 publikummer på Holbæk Stadion onsdag aften havde nok håbet på sensationen: at Holbæk slog Brøndby I Pokalkampen.

Men der er en grund til at Brøndby spiller i Superligaen og Holbæk i 2. Division.

Selvom Holbæk leverede en hæderlig indsats, så var gæsterne en for stor mundfuld for de blå-hvide.

Brøndby havde første relle chance få sekunder inde i kampen og selvom Holbæk ikke lod sig kue kunne christian Jakbobsen bringe gæsterne foran 0-1 efter ni minutters spil.

Minuttet efter havde hjemmeholdet en chance efter godt spil op ad banen, men Brøndbys forsvar fik bolden væk.

Spillet bølgede frem og tilbage med mindre muligheder til begge hold indtil Ronnie Scwartz i 34. minut bragte Brøndby yderligere foran 0-2.

Det var også resultatet da dommeren fløjtede til pause.

Efter pausen var Brøndby tydeligt dominerende og 12 minutter inde gjorde Christian Jakobsen det til 0-3 og så var det ren underhol

Ronnie Scwartz scorede minuttet efter til 0-4.

Selvom holbæk kæmpede bragt forrsatte brøndby med at sende bolden ind i Holbæks mål. I 69. Minut sendte gæsterne igen bolden i Holbæk-nettet til 0-5 og to minutter efter gjorde gæsterne det til 0-6.

I 78. minut scorede Jakob Christensen for fjerde gang og udbyggede gæsternes store føring yderligere til 0-7.

Holbæk havde et par gode chancer inden dommeren fløjtede kampen af med slutcifrene 0-7 til Brøndby IF. Holbæk B&I er dermed ude af DBU Pokalen for denne gang.

Kan du ikke se slideshowet herover? -så klik her.