18. april 2024

Det var et reduceret Holbæk hold, som lørdag eftermiddag var på besøg hos bundholdet B1908 på Amager.

Inden kampen kunne holdet meddele, at ikke færre end seks ud af syv forsvarsspillere var enten syge eller plaget af skader.

Og det fik en hvis betydning for kampen, at Holbækkerne manglede sit ellers velspillende forsvar.

Allerede i det første minut kom B1908 foran da Kristian Larsen sendte bolden i Holbæks net til 1-0.

Efter 29 minutters spil bragte Jeppe Haugaard Nielsen hjemmeholdet yderligere foran, da han uden problemer kunne gøre det til 2-0.

Efter pausen havde gæsterne tur i den, da Jonas Bengtsson efter otte minutters spil reducerede til 2-1.

Men glæden over reduceringen varede kun kort, for i 61. minut gjorde Jogvan Jakobsen det til 3-1 for B1908 og hans hold kammerat Casper Offenberg udbyggede yderligere til 4-1 fem minutter efter.

4-1 var også stillingen, da dommer Jesper Dahl fløjtede kampen af. Dermed fik B1908 tre point til den samlede stillingen. Der på trods af pointene stadig ligger i bunden af puljen.