23. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

Foto: Michael Johannessen.
Foto: Michael Johannessen.
Lørdagen stod i rockens tegn i Holbæk.

Kl. 17.30 gik det første band på scenen, Telescope For The Blind, for at sætte lidt gang i publikum med en 30 minutters koncert. Der var ikke mødt så mange mennesker op på dette tidspunkt, men der blev rocket for fuld udblæsning. I foråret 2014 gik Telescope For The Blind i studiet for at indspille deres debutalbum, som de regner med kommer i handel til september 2015.

Efter et hurtigt sceneskift var det Højspænding’s tur til at gå på scenen. De danske drenge gav et brag af en koncert, så de få 100 stykker, der var mødt op for at høre de to opvarmningsband, fik en fed oplevelse.
Publikum var vilde med dem. Højspænding har lige færdiggjort deres første cd i sidste uge, som vil ligge klar til download i løbet af 14 dage.

Lars Bybjerg, som er marketingsmanager for Pladeselskabet Gold Records, der står bag udgivelserne for Telescope For The Blind og Højspænding, var konferencier for de to bands. Daian Simonian stod for underholdningen i VIP-teltene under spisningen kl. 16.15 til 17.15.

Publikum strømmede til kl 19.30 og kl 19.45 var det The Sandmen’s tur til at give den gas og det må man sige, de gjorde.

Der var en times pause mellem The Sandmen og D-A-D. Mens scenen blev gjort klar med lys og lyd, var der mulighed for at publikum kunne tanke ølglassene op og få noget at spise. Der var mulighed for at købe sandwich, øl og vand mm.

Publikum var nu varmet godt op til det helt store show. Da Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard bød D-A-D velkommen kl. 22.00 kom festen for alvor i gang. De kunne i den grad få publikum med – der blev hoppet, sunget og klappet. Det var et helt igennem fantastisk lyd- og lysshow. En fantastisk rockkoncert, som jeg personligt ville give 6 ud af 6 stjerner.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.