19. april 2024

Hvidovre måtte kæmpe for bolden, da holdet var gæster i Holbæk i sidste sæson. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Hvidovre vil gerne undgå situationer som denne - og have revanche i lørdagens kamp. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Hvidovre vil gerne undgå situationer som denne – og have revanche i lørdagens kamp. Arkivfoto: Rolf Larsen.
I eftermiddag besøger Holbæk B&I Hvidovre IF på Kæmpernes Arena i 4. runde af 2. division.

Der er kun et enkelt point, som adskiller de to hold i den samlede stillign i pulje 1, hvis man ellers vil tillægge det nogen betydning så tidligt i turneringen.

I Hvidovre har man respekt for Holbæks sæson start og især Holbæks sejr over AB i sidste weekend har man lagt mærke til i den københavnske forstadskommune.

Hvidovres træner mener, at Holbækkerne kommer med en “god portion selvtillid i bagagen” – men Hvidovre har noget at bevise:

– Vi har en […] en revanche til gode fra foråret efter vores smertelige 0-1 nederlag i Holbæk, som vel endegyldigt satte sømet i kisten i forhold til at kunne udfordre Helsingør i sidste sæson, siger Hvidovres cheftræner Thomas Vesth Hansen til hvidovrefodbold.dk.

Om lørdagens kamp siger han:

– Vi skal først og fremmst have fokus på os selv, og så skal vi selvfølgelig lukke ned for noget af det som Holbæk er gode til. De er dygtige over kanterne, hvor vores sideforskydninger bliver meget vigtige. Samtidig skal vi holde fokus på standardsituationerne, hvor de har et par stærke gutter i hovedspillet. Jeg tror på at det bliver en rigtig god kamp mellem to hold der vil give alt for at bygge videre på deres gode form. Forhåbentligt står vi efter kampen med det ønskede resultat set med vores øjne.

Hvidovres Mikkel Dahl kan ikke deltage i dagens kamp på grund af lyskeproblemer.

Kampens spilles klokken 15.00.