29. marts 2024

505 tilskuere var tilstede på Kæmpernes Arena, da Hvidovre lørdag eftermiddag tog i mod gæsterne fra Holbæk.

Hvidovre, der tabte sidst de to hold mødtes, havde noget de gerne ville vise. Og det samme havde Holbæk, der i sidste uge vandt over AB.

Men selvom spillet bølgede frem og tilbage, med muligeder for begge hold, kom hverken hjemmeholdet – eller gæsterne på måltavlen.

Men efter 40 minutters spil skete det endeligt, da Holbæks Jonas Bengtsson sendte bolden i Hvidovres mål og bragte gæsterne foran 0-1.

Glæden varede dog kun kort, for næsten inden euforien havde lagt sig, udlignede Mads Rønne til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Hvidovres Daniel Holm gjorde det færdigt, da han i 64. minut sendte bolden i Holbæk-målet og bragte hjemmeholdet foran 2-1

Hvidovre er dermed fortsat i front i gruppe 1 med 10 point, mens holbæk ligger på 5. pladsen med 6 point.