29. marts 2024

Frederiks Tingager smed trøjen og viste sin sixpack frem med anfører Kristian Holm på ryggen efter, efter Tingager scorede sejrsmålet mod AB i overtiden i august. Foto: Rolf Larsen.

Frederiks Tingager smed trøjen og viste sin sixpack frem med anfører Kristian Holm på ryggen efter, efter Tingager scorede sejrsmålet i overtiden. Foto: Rolf Larsen.
Der var fart på spillet fra start til slut, da Holbæk B&I søndag eftermiddag tog i mod AB på Holbæk Stadion.

AB kom bedst fra start og lagde fra begyndelsen et pres på hjemmeholdet. Efter blot 33 sekunders spil havde gæsterne deres første chance, men Holbæks forsvar gav angrebet kamp til stregen.

Gæsterne fortsatte med at presse, men Holbæk holdt skansen og i 11. minut havde hjemmeholdet et par chancer, det ene på hjørnespark, uden det gav andet end selvtillid – hvilket også er vigtigt, når man som i dag spiller mod et hold, der er rykket ned fra den anden bedste række.

Et kvarter inde i kampen fik AB en stor chance, men Frederik Tingager leverede fremragende forsvarsspil og redede målmandens kiks og forhindrede dermed gæsterne i at score.

I det efterfølgende kvarter var spillet meget lige, med muligheder til begge hold. Men i 33. minut satte Holbækkkerne trumf på, da Kristoffer Didriksen sendte bolden ind i ABs mål og bragte Holbæk foran 1-0.

Scoringen gav Holbæk blod på tanden efter mere og i 36. minut var der en god chance, som dog endte i armene på ABs målmand.

Dermed var stillingen 1-0, da dommeren fløjtede til pause.

Efter pausen var det Holbæk, som kom bedst fra start og pressede gæsterne godt, uden det dog for alvor gav nogen gode muligheder. I 56. minut fik AB en kæmpe chance foræret, da dommeren gav Holbæks målmand et gult kort og frispark til AB uden for feltet. Heldigvis for hjemmeholdet, var skuddet upræcist og fløj forbi målet.

Spillet bølgede frem over tilbage og det så længe ud til, at Holbæk skulle få lov til at gå ud af kampen med en sejr. Men så i det 80. minut kom spillet ned foran Holbæks mål og en ordentlig omgang fumleri hos Holbæks målmand gjorde, at ABs Martin Nielsen kunne udligne for gæsterne til 1-1.

Og så fik AB pludselig spillelysten tilbage. AB begyndte igen at lægge pres og med fem minutter igen havde AB en stor chance, der dog endte med at flyve hen over hjemmeholdets mål.

Holbækkerne fik rystet chokket over udligningen af sig og fire minutter inde i tillægstiden gjorde Frederik Tingager sig til dagens helt, da han sendte bolden i mål og sikrede sit hold sejren med 2-1. Tingager fejrede sit mål ved resolut at hive trøjen af, hvilket indkasserede ham et gult kort. Men mon ikke cheftræner Stefan Håkansson og resten af HB&I tilgiver Tingager kortet, oven på hans indsats i dag?

KAn du ikke se slideshowet herover? – så klik her.