29. marts 2024

Jesper "Kylling" Kristoffersen sender bolden i gæsternes mål og bringer Tuse IF foran 2-0. Foto: Rolf Larsen.

Jesper “Kylling” Kristoffersen sender bolden i gæsternes mål og bringer Tuse IF foran 2-0. Foto: Rolf Larsen.
Tuse IF vandt lørdagens opgør i Danmarkserien mod fynske Tarup-Paarup.

Tuse IF kom foran 1-0 på et mål af Niklas Vard Mortensen.

I kampens sidste del havde gæsterne fra Tarup-Paarup, en del chancer og de pressede hjemmeholdet godt. Alligevel lykkedes det Jesper “Kylling” Kristoffersen med syv minutter tilbage af kampen, at sende bolden i gæsternes mål og bringe Tuse IF yderligere foran 2-0.

Men gæsterne fik hurtigt spillet tilbage og med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, reducerede gæsterne til 2-1.

Tuse IF forsøgte at udnytte de sidste minutter og havde et par muligheder, hvoraf i sær et sendte et sus gennem publikum, da Christian Nielsen var helt alene foran målet med gæsternes målmand og en forsvarer godt ude i siden. Alligevel forblev det kun en mulighed, for Christian Nielsen trak forbi målet og sendte bolden ind i målmanden, som i mellemtien var nået på plads.

Dermed sluttede kampen 2-1 til Tuse IF.

Publikum, der talmæssigt sagtens kunne måle sig med en gennemsnitlig Holbæk B&I kamp i 2. division, valgte Daniel Skov Nielsen som kampens spiller.

Se i øvrigt hvordan sejren blev fejret i Tuse’s omklædningsrum efter kampen ivideoen under billederne.

Tuse – Tarup-Paarup 2-1

Et billede siger mere end 1.000 ord – så vi prøver med en video, og ser hvor mange ord, den tæller for…Ny hjemmesejr i Danmarksserien – 2-1 over fynske Tarup-Paarup. Flotte mål af Niklas Vard Mortensen og Jesper Kylling Kristoffersen til 1 og 2-0 føring. Begge sat eftertrykkeligt i kassen.Super flot indsats af gutterne igen i dag.Flere billeder følger i morgen.