25. april 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

I min sommerferie læser jeg pludselig i diverse medier, at Holbæks kommunes koncernledelse har været ude og hyre PR-bureauer til den nette sum af 594.000 kr.

Jeg vil hermed gøre status, som medlem af voksenudvalget i Holbæk kommune.

Jeg har aldrig været med til at beslutte at der skulle bevilges 594.000 kr. til omtalte PR-bureauer Jøp, Ove og Myrthu.

Jeg er på intet tidspunkt blevet orienteret om en sådan bevilling, hverken i voksenudvalget eller i
byrådet. Derfor tænker jeg, hvorfor sidder jeg egentlig i voksenudvalget som politiker, når
embedsværket beslutter hen over hovedet på mig?

Jeg tænker, er det mig eller embedsmændene/kvinderne, der træffe beslutning om til hvad og til hvem, der skal bevilges penge?

Der er overhovedet ingen grund til at hyre et PR-bureau. Ledelsen kan bare fortælle sandheden. Det er betydelig bedre end at hyre højtbetalte eksterne konsulenter til at forberede vore ansatte på, hvordan de undgår at fortælle, hvad der virkelig er sket.

Helt galt bliver det, når de eksterne konsulenter udpeger fjender, som man især skal passe på, hvad man oplyser om. Sandheden er bedre end formfuldendte formuleringer og bortforklaringer.

Når formen og sløringer bliver vigtigere end reelle oplysninger, skaber det mere utryghed.

Politisk må byrådet sørge for, at noget tilsvarende ikke sker igen og vi byrådsmedlemmer må sikre, at det er de folkevalgte og ikke den administrative ledelse, der træffer beslutninger om, hvordan borgernes penge administreres.

Medlem af byrådet for Enhedslisten

Leif Juhl

2 thoughts on “Læserbrev: Ingen grund til at hyre pr-bureau – ledelsen kan bare fortælle sandheden

  1. SANDHEDEN – ja det er sandelig en underlig størrelse nu om dage.

    Leif Juhl konstaterer – som den eneste politiker her på “avisen”, at han aldrig har været med til at beslutte noget om dette unødvendige overforbrug, og at han aldrig er blevet orienteret herom.

    Jeg har i forbindelse med en kommentar til Pernille Kruses udtalelser om samme sag her på avisen spurgt politikerne, om de kan holde ud at se sig selv i spejlet efter sådan en sag – hvilket ingen hidtil har svaret på.

    Kan du dét , Leif Juhl – og hvis du ikke kan, hvad vil du så gøre ved det ??

    Det er efterhånden helt patetisk at konstatere, at politikerne lader sig bruge som gulvmåtter, hvorpå embedsværket aftørrer deres snavsede støvler.

    Sig dog SANDHEDEN – det gælder både politikere og ansatte i kommunen. Den kan ikke laves om efter forgodtbefindende – og det allervigtigste er: At så siger man DET SAMME gang på gang. SÅ NEMT ER DÉT !!

    Der må da for pokker være mennesker – igen ligegyldigt om de er politikere eller ansatte – som ønsker et sundt miljø baseret på Sandhed i denne kommune.

    Tag jer dog sammen !

  2. Kære Hanne Duelund Larsen, jeg syntes at det er godt der er nogle der reagere, i sagen Tornhøj og embedsmand/ kvinders brug af PR.konsulenfirma.
    Du må give mig ret i at, det er svært ar reagere, når man bliver holdt hen i uvidenhed,selv som folkevalgt politiker. Begrundelsen for at hyre omtalte PR.konsulentfirma, var ifølge Pernille Kruse,forkvinde for voksenudvalget,at kommunens pressegruppe var taget på ferie, så må man sige det er en meget dårlig ledelse,der affolker en hel afdeling og det skal ses i lyset af at det ikke var en ny sag. Jeg tro at en ordentlig ledelse, ville havde kaldt sine medarbejdere på arbejdet og yder dem erstatningsferie /rejse og derved kunne man hævdet sparet 500.000kr.
    Der er et andet spørgsmål der trænger sig på, er der foretaget den slags uheldige dipotitioner på andre tidspunkter?

Comments are closed.