24. april 2024

Holbæk B&I har ansat Steen Vester som sportschef. Han skal overtage en del af det arbejde, som Elitechef Asger Madsen har varetaget indtil nu.

Som sportschef får Steen Vester bl.a. ansvar for spillersamtaler og -kontrakter, sætte fokus på udviklingen af den enkelte spiller og være med til at sikre, at klubben også fremover kan udvikle spillere til sit eget 1. hold. Han fortsætter med også at være klubbens chef-scout og A+træner.

Asger Madsen fortsætter i klubbens bestyrelse og det er hans opgave, at koordinere klubbens elitearbejde og sikre, at de beslutninger der træffes i bestyrelsen også er det, der bliver udlevet i klubbens eliteafdeling.

Elitechef Asger Madsen har store forventninger til den nye arbejdsfordeling. Til Holbæk B&Is hjemmeside siger han:

– For vores træner-team, Håke og Tønder, betyder det, at de nu har en ekstra resurse at læne sig op ad. Det er ikke helt nyt for disse tre at skulle samarbejde, da Vester allerede i hele sidste år har lavet spiller- og kampanalyser på modstanderholdene.

– Jeg håber og tror, dette tiltag vil være medvirkende årsag til, at vi over det kommende par sæsoner tager det næste skridt hen i mod toppen af 2. division.