Et smart valgtrick på falderebet af Kaare Dybvad

Kaare Dybvad lille trick: At reklamere for sin bog - og ikke sig selv - i tv.

Kaare Dybvad lille trick: At reklamere for sin bog – og ikke sig selv – i tv.

Kaare Dybvad er folketingskandidat for Socialdemokratiet og prøver for 2.gang af komme i Folketinget, men for man ikke skal drukne i mængden af foltingskandidater, må man have en sag man brænder for og som skiller en ud fra andre kandidater.

Hans nærmeste kollega/konkurrent Rasmus Horn Langhoff har gjort Tølløsebanens bevarelse til sin kardinalsag, mens Kaare har skrevet en anmelderrost bog om udkantsmyten. Bogen samt Kaare har sågar været i Deadline.

På TV må der ikke bringes valgreklamer, men det forhindrede ikke Kaare Dybvad i at dukke op i en TV-reklame: Lige da Deres udsendte i går aftes skulle til slukke for TV2, dukkede Kaares kontrafej op på skærmen. -Hva´pokker sagde jeg til min bedre halvdel, nu bringer de sgu’ TV-valgreklamer, det må de ikke.

Men der var ikke tale om en politisk valgreklame, men derimod om en fuldt lovlig reklame, for Kaare Dybvads bog “Udkansdanmark” – en bog vi i øvrigt tidligere har anmeldt her på Holbaekonline.dk.

Opdateret 20.06.2015 med præcisering af, at det var en lovlig reklame.

Leave a Reply