23. april 2024

Kristian Holm stopper i Holbæk B&I - med bopæl i København, fuldtidsstudier i Hillrød og fodbold i Holbæk er det ikke nemt at få tingene til at hænge sammen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Anfører Kristian Holm har forlænget med Holbæk B&I. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Anfører Kristian Holm har forlænget med Holbæk B&I. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Tre af nøglespillerne hos Holbæk B&I har valgt at forlænge deres kontrakter med klubben. Det drejers sig om Anfører Kristian Holm, Christian Lundsteen, og Mohammed Asrihi.

– De tre har en stor del af æren for, at det i forårssæsonen kun er blevet til tre nederlag i 14 kampe, siger Elitechef Asger Madsen til Holbæk B&Is hjemmeside.

– Personligt er jeg vanvittig glad for, at dette trekløver er klar til et nyt, spændende år i den blå trøje, siger Asger Madsen.

Holbæk B&I har en enkelt kamp tilbage i denne sæson, der har budt på masser af spænding om hvorvidt HB&I kunne fortsætte i 2. division eller ej. Men i den forgangne weekend blev det afklaret, Holbæk er også med i den omstrukturerede 2. division når sommerferien er slut.

Sæsonen sidste kamp spilles på lørdag mod lokalrivalerne fra Svebølle B&I, som er endt på absolut sidstepladsen i den samlede stilling i 2. division øst og derfor skal spille næste sæson i Danmarksserien.