20. april 2024

296 tilskuere så på, da Holbæk B&I tog imod Herlev på Holbæk Stadion søndag eftermiddag.

Blot 1 minut og 40 sekunder inde i kampen fik gæsterne det første mål, da Holbæks målmand Nicky Jensen ikke fik fat i bolden, så Herlevs Jacob Nielsen lige så stille kunne følge bolden ind over stregen.

Holbæk havde efterfølgende et par gode muligheder og i 8. minut en decideret chance, men bolden blev grebet af Herlevs målmand.

I 10. minut udlignede Holbæks Thomas Jensen til 1-1.

Holbæk holdt presset og i 12 minut var det tæt på scoring igen, men bolden gik forbi målet.

I 24.minut gav holbækkernes massive pres bonus, da Mohammed Ashiri bragte hjemmeholdet foran 2-1.
Hjemmeholdet fortsatte med at have styr på kampen og de to hold kunne derfor gå til pause.

Efter pausen lykkedes det gæsterne, at holde spillet på Holbæks halvdel.

I 57. minut blev et Herlev Skud mod mål afværget af Nicky Jensen og vekslet til et hurtigt kontra, der dog ikke blev afsluttet. Fire minutter efter havde holbækkerne igen en god chance, men bolden gik forbi målet. Og så var det igen Holbæk, det havde mest momentum.

Der var et par muligheder til Herlev i de efterfølgende minutter, men Holbæk var tæt på at score to-tre gange.

I 79. minut blev en Herlev spillet udvist efter han brokkede sig over at være blevet fældet. En fældning det indbragte Holbæks spillet et gult kort.
I kampens sidste minutter bølgede spillet frem og tilbage, uden nogen af holdene fik farlige afslutninger.

Holbæk kunne dermed glæde sig over en vigtig 2-1 sejr.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.