19. april 2024

Birol Serinkanli med nr. 20 på ryggen sender bolden i B1908s mål til 1-2. Foto: Rolf Larsen.

Et point fik Holbæk B&I ind på kontoen, da holdet i dag spillede mod B1908 på Holbæk Stadion.

276 tilskuere overværede en målløs 1. halvleg, hvor Holbækkerne kom bedst fra start og allerede i 2. minut havde sin første chance, da Thomas Jensen skød mod gæsternes mål. Desværre for Thomas, så gik bolden forbi målet.

Der skulle gå syv minutter, før B1908 havde en chance, også denne endte med at gå forbi mål.

Og sådan gik det igennem 1. halvleg. Hjemmeholdet havde flest chancer, men formåede ikke at veksle dem til mål – og det kunne gæsterne heller ikke.

En af de allerstørste chancer faldt i 41. minut, da Holbæk blev tilkendt frispark. Bolden blev skudt direkte ind i B1908s mur og derefter var den i spil, indtil den blev fyret ind mod B1908s mål. Men øv for holbækkerne – for målmanden var på plads og tog bolden i armene.

Endnu et par chancer til begge hold, inden dommer Benjamin Svedborg fløjtede til pause.

Da 2. havleg blev skudt i gang, var det B1908 som kom bedst igang. Et chance til gæsterne knapt fire minutter inde og så igen sekunder efter – denne gang var der mere held i sprøjten for B1908.

Gæsterne får hjørnespark og bolden sparkes godt ind i feltet, hvor Holbæk målmand, Nicky Jensen, tilsyneladende får fat i bolden. Men så taber han den og den ryger over målstregen og dermed var han årsag til, at B1908 kom først på måltavlen med 0-1.

Gæsternes scoring fik Holbæks spil til at gå lidt i opløsning i de næste godt 15 minutter, virker hjemmeholdet en smule rundforvirret og på trods af et enkelt forsøg, så kunne holbækkerne ikke rigtig får det til at hænge sammen.

Men så fik chreftræner Stefan Håkansson og assistent træner Peter Tønder styr på tropperne og Holbæk fik igen gang i det gode spil, som holdet havde spillet i 1. halvleg. Der blev lagt et stort pres på gæsterne og i 71. minut forsøgte Holbæk med et spark mod målet, men bolden gik over.

Netop som man troede, at nu havde Holbæk overtaget i kampen, lykkedes det B1908 i et hurtigt kontra, at få endnu en scoring på tavlen, da Christian Bagger gjorde det til 0-2.

Spillet bølgede frem og tilbage og så lykkedes det hjemmeholdet. Birol Serinkanli gjorde det i 81. minut til 1-2 på et frispark taget blot centimeter fra feltet.

Og så lagde hjemmeholdet for alvor kræfterne i, i forsøget på at gøre det til uafgjort – hvis ikke til en sejr.

I 90. minut sparkede Christian Lundsteen bolden i gæsternes mål til 2-2 og sikrede dermed et vigtigt point til den samlede stilling.

Der blev gået til den i tillægsminutterne og nogen vil måske mene, at Holbæk blev snydt for et straffespark.

Det lykkedes hverken gæsterne eller hjemmeholdet at få flere mål og kampen endte dermed 2-2.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.