20. april 2024

Der blev arbejdet ved Orøs eneste mobilmast, men desværre kommer der ikke en bedre mobildækning ud af det. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der blev arbejdet ved Orøs eneste mobilmast, men desværre kommer der ikke en bedre  mobildækning ud af det. Foto: Jesper von Staffeldt.
Der blev arbejdet ved Orøs eneste mobilmast, men desværre kommer der ikke en bedre mobildækning ud af det. Foto: Jesper von Staffeldt.
Onsdag og torsdag summede det af aktivitet bag Orøhallen ved mobilmasten: En BMS-kran og to håndværkerbiler fra et el-virksomhed.

– Gad vide om vi nu får et bedre mobilsignal på Orø, tænkte Deres udsendte, det kunne jo være tiltrængt især på den nordlige del af øen.

Men nej, desværre svarede en af teknikerne, vi er bare ved at gøre mobilmasten klar til en ny situation: Telenor og Telia har slået deres sendenet sammen, men signalet bliver ikke bedre af den grund. Men vi kommer da gerne og sætter en ny mast op nord på øen Det lyder jo som sød musik i mine øre, men øøøøhhh, hvem skal betale? Vi må vist have fat i Ole Nielsen, han er god til at få offentlige fondsmidler til at flyde over til Isefjordens Perle.

3 thoughts on “Orø: Nej desværre, heller ikke denne gang

  1. Det lyder godt, at Holbaekonline vil følge op på den sag hos Ole eller andre.

    Vi glæder os til at høre nyt 🙂

  2. Det hjælper jo ikke noget bare at sætte en mast op på nordøen. Den skal jo forbindes til resten af nettet, og det kræver opgravning fra Bybjerg til Næsby! Og det kan ikke laves med offentlige midler. Det skal laves af et teleselskab. Hvor får vi ellers signalet fra? Det er sludder og vrøvl med den mast!

  3. Lars Lykke R. har i pressen udtalt , at hvis blå blok kommer til magten efter valget vil man oprette en fond på 300 mill. kroner hvor man kan søge penge hvis man har en dårlig net-dækning.
    Teleselskabet er kommercielle selskaber og skal selvfølgelig kunne se en forretning i at sætte en mast op.
    Man behøver ikke grave et fibernet ned mellem Bybjerg og Næsby , men man kan bruge et minilink. Det gør man flere steder i Sydsjælland oplyser vor Cheftekniker ved Lokalkanalen, som bor samme sted

Comments are closed.