28. marts 2024

I dag spiller Holbæk B&I mod Frem. Billedet er fra holdets 5-2 sejr over BK Frem ved forårssæson-starten i 2014. Foto: Rolf Larsen.

I dag spiller Holbæk B&I mod Frem. Billedet er fra holdets 5-2 sejr over BK Frem ved forårssæson-starten i 2014. Foto: Rolf Larsen.
I dag spiller Holbæk B&I mod Frem. Billedet er fra holdets 5-2 sejr over BK Frem ved forårssæson-starten i 2014. Foto: Rolf Larsen.
I denne weekend skydes forårssæsonen igang i 2. divison – og det betyder, at Holbæk B&I skal i aktion i eftermiddag.

Holbæk B&I har overvintret på 9. pladsen i den samlede stilling i 2. division øst efter 5 vundne kampe, 6 tabte og 4 uafgjorte.

Vinterpausen er blevet brugt til at træne og til at skaffe forstærkninger til holdet. Som vi tidligere har skrevet, så er Nicky Jensen kommet til i målet og Mohammed Asrihi er vendt tilbage til holdet.

I den første uge i marts var hele førsteholdstruppen – suppleret med fire unge talenter, på træningsophold i Antalya i Tyrkiet. Udover det sportslige, blev også det gode kammeratskab og sammenhold styrket.

– Vi trænede meget opbygnings- og afslutningsspil, og vi havde stor fokus på at holde nogle faste aftaler på holdet. Tiden uden for træningsbanen brugte vi blandt andet til samtaler med vores målmænd og vores forsvars-, midtbane- og angrebsgrupper. Vi fik sat ord på vores aftaler og nedskrevet hver enkelt spillers rolle på de forskellige positioner, fortæller cheftræner Stefan Håkansson til Holbæk B&Is hjemmeside.

Spændende forår
DBU har indført en nu struktur for 2. division fra sæsonen 2015/16, der betyder at 11 hold rykker ned i Danmarksserien med udgangen af denne sæson. Holbæk B&I har ikke lagt afgørende afstand til nedrykningsstregen endnu og mange flere klubber ligger i midterfeltet og kæmper for en fremtidig plads i 2. division.

Det bliver derfor et spændende forår, men cheftræner Stefan Håkansson vurderer, at holdet er langt bedre rustet til forårssæsonen, end det var før sæsonstarten i august sidste år:

– I sommer havde vi en opstart på tre uger med et helt nyt hold. Nu kender vi hinanden og har haft en opstart på tre måneder. Vi begyndte med styrketræningen i december, og i vinterpausen har vi fået god rutine til truppen med (målmand) Nicky Jensen og Mohamed Asrihi. De er gledet hurtigt ind på holdet og bidrager både socialt og med et forhøjet sportsligt niveau, siger han til Holbæk B&Is hjemmeside.

Hans mål er fortsat, at holdet undgå nedrykning:

– Jeg vil gerne have, at der bliver scoret færre mål imod os. Vi har været lidt for gavmilde. Det skal vi sætte en stopper for. Men jeg kigger kun nedad i tabellen. Vi skal først have lagt afstand til bunden. Når det er sket, kan vi begynde at sætte os andre mål.

Holbæk B&I tager hul på forårssæsonen i dag kl. 13.30, når Boldklubben Frem gæster Holbæk Stadion. Da de to hold åbnede forårsballet i sæsonen 2013/14 skete det også på Holbæk Stadion. Den kamp vandt holbækkerne – der spillede som Nordvest FC, men dog i de nye blå trøjer – 5-2.

1 thought on “Nu er det forår: Holbæk B&I får besøg af BK Frem i dag

Comments are closed.