25. april 2024

To mænd, som natten til onsdag blev anholdt og sigtet for tyveri af en varebil fra Stengårdsvej i Tølløse er blevet løsladt.

Klokken 00.47 natten til onsdag bemærkede en politipatrulje en varebil køre ad Københavnsvej i den østlig del af Roskilde.

Ved en nærmere kontrol af varebilens nummerplade viste det sig, at bilen var meldt stjålet tidligere på aftenen fra Stengårdsvej, Tølløse.

Bilen blev udramatisk standset, og politiet kunne anholde føreren af varebilen – en 28-årig mand fra Roskilde – og passageren – en 29-årig mand uden fast bopæl i København. Føreren var frakendt kørekortet og måtte derfor ikke køre varebilen. Ved en nærmere undersøgelse af den byggeplads på Stengårdsvej, Tølløse, hvor varebilen var blevet stjålet fra, fandt politiet et par andre varebiler med knuste ruder, og værktøjet, der havde ligget i disse varebiler, var blevet stjålet.

De to anholdte måtte tilbringe natten i et arresthus. De to blev afhørt til sagen i løbet af onsagen og politiet ransagede relevante steder i jagten på det stjåle værktøj, men uden held.

Politi og anklagemyndighed fandt ikke, at der var grundlag for at fremstille de to sigtede i grundlovsforhør. så de blev begge løsladt i løbet af onsdag eftermiddag.

Midt- og Vestsjællands Polit oplyser, at man stadig leder efter det stjålne værktøj.