23. april 2024

Holbæks tidligere cheftræner Stefan Håkansson er blevet assistenttræner for Brøndbys kvinder. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Stefan Håkansson har én sportslig målsætning for forårssæsonen: at Holbæk B&I bliver i 2. division. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Stefan Håkansson har én sportslig målsætning for forårssæsonen: at Holbæk B&I bliver i 2. division. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Der er én enkelt sportslig målsætning for Holbæk B&Is 2. divisionshold inden forårets sæson-start: At blive i 2. division.

DBU har lavet en nye struktur for 2.Division for sæsonen 2015/16, der betyder at 11 holder rykker ned til Danmarksserien med udgangen af forårs sæsonen. Holbæk B&I har overvintrer på 9. pladsen og det gælder nu om, at beholde en plads på den rigtige side af nedryknignsstregen.

Og det mener cheftræner Steran Håkansson ikke er urealistisk:

– Det skal vi nok klare. Det bliver sikkert ikke let, for vi kan være lidt sårbare med vores meget unge trup, og vi mangler to erfarne spillere med divisionsklasse, før jeg ville turde garantere, at vi ikke kommer i problemer, men …vi rykker ikke ud, lovede cheftræner Stefan Håkansson, da han i mandags over for klubbens samlede bestyrelse aflagde beretning om førsteholdstruppens aktuelle tilstand.

Holdet har i vinterpausen fået forstærkninger i form af Nicki Jensen og Mohammed Asrihi, men cheftræneren kunne godt ønske sig yderligere forstærkninger i både angrebet og på midtbanen:

– Men i træner-teamet er vi meget opmærksomme på, at vi ikke kommer til at sætte vores unge spilleres udvikling i stå, hvis der kommer nye til. Det er en hårfin balance. Det er ikke så godt, hvis vores midterforsvarer løber ind i skader eller karantæner, men hvis det sker, må vi jo klare den udfordring også.

På mødet fik trænerteamet og spillerne stor ros fra bestyrelsen, men formand Kenny Jensby pegede på klubbens økonomiske situation:

– I har gjort det fremragende trods de svære vilkår. Men i bestyrelsen efterlever vi det princip, at vi ikke bruger flere penge, end vi har. Det kræver nye sponsorindtægter, hvis vi skal hente nye kontraktspillere til klubben – selv om vi godt ved, hvor vigtigt det er for klubben og dens sponsorer, at HB&I også har et divisionshold efter sommerferien.

Forårets første kamp spilles på hjemmebane søndag den 29. marts kl. 13.30 mod Frem.

Kilde: Holbæk-bi.dk