28. marts 2024

I denne weekend er der Havørred Open på Orø - hele kyststrækningen på Isefjorden kan dog bruges til at fange vinderfisken. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

I den sidste weekend i marts  kan man deltage i fiskekonkurrencen Isefjorden Havørred Open. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
I den sidste weekend i marts kan man deltage i fiskekonkurrencen Isefjorden Havørred Open. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
I den sidste weekend i marts har lystfiskere chancen for at vinde præmier for i alt 19.500 kroner i konkurrencen Isefjorden Havørred Open på Orø.

Konkurrencen starter ved midnat mellem fredag d. 27. og lørdag d. 28. marts og der kan fiskes fra alle kyster i Isefjorden – og selvfølgelig fra Orø. Konkurrencen slutter søndag kl. 17 og indvejningen finder sted på Orø Kro, hvor der vil være grill og drikkevarer.

Der er gode pengepræmier i Isefjorden Havørred Open.
Der er gode pengepræmier i Isefjorden Havørred Open.

Kun havørreder fanget på lystfiskermaner (spinne- eller fluefiskeri) fra kysten kan deltage, fremgår det af konkurrencebetingelserne på Orø Kros hjemmeside. Man må deltage med én fisk, men man kan erstatte indvejede fisk med senere fangster.

Det koster 400 kroner at være med og med i gebyret er også transport med Østre Færge mellem Hammerbakke og Orø, samt en bid brød og en øl eller vand i forbindelse med indvejningen.

Orø Kro stiller sine faciliteter til rådighed for nedkøling/frysning af fangsterne under konkurrencen.

Der er udløvet en 1. præmie på 10.000 kroner, 2. præmie på 5.000 kroner, 3. præmie på 2.500 og desuden trækkes der lod om 3.000 kroner på deltagernummeret.

En ny tradition
Isefjorden er kendt for sit fine havørredfiskeri og Isefjorden Havørred Open skulle gerne blive en tradition, som hvert år i slutningen af marts trækker lystfiskere til.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmeldign på www.oroekro.dk