25. april 2024

En 21-årig mand fra Tølløse gik bl.a. glip af D.A.D. lørdag aften. PR Foto: Kim Wendt.

D-A-D (billedet) spiller til sommer i Østre anlæg sammen med The Sandmen. PR Foto: Kim Wendt.
D-A-D (billedet) spiller til sommer i Østre anlæg sammen med The Sandmen. PR Foto: Kim Wendt.
Rockfans har noget at glæde sig til den kommende sommer. Danske D-A-D giver nemlig koncert i Østre anlæg sammen med The Sandmen.

D-A-D fejrede sidste år 30 års jubilæum med en turné rundt til 30 klubber i Danmark og derefter 30 klubber i europa for til sidst at spille 30 festivalsjobs verden rundt. Som kronen på jubilæet kom kom
et dobbeltalbum med 30 af bandets bedste numre gennem tiderne. Bandet blev desuden hædret med Æresprisen ved Danish Music Awards i november sidste år.

Et andet band, som efterhånden har 30 år på bagen er The Sandmen. Bandet, der blev stiftet i 1985 gik efter 10 år i opløsning, men blev så gendannet igen for 12 år siden i forbindelse med udgivelsen af opsamlingsalbummet Beauties and Beasts.

Bandet har haft flere hits siden album-debuten “Western Blood” i 1988, bl.a. “House in the Country”, “5
Minutes Past Loneliness” og “Don’t Let Me Down”.

Det seneste vi har hørt fra bandet er albummet “Den Bedste Dag”, der udkom i efteråret og som er intet mindre end et dansksproget album.

Både D-A-D og The Sandmen spiller i Østre anlæg i Holbæk lørdag d. 29. august.

Bag koncerten står forenignen Dynamo Holbæk, der er stiftet med netop det formål at afholde koncerter og andre kulturelle arrangementer i Holbæk Kommune. Overskuddet går til at støtte nye talenters muligheder og udvikling indenfor kultur og rytmisk musik.

Koncerter kan købes i Fona-butikker landet over og på www.billetlugen.dk