20. april 2024

Der er mulighed for få en musikalsk oplevelse, når Holbæk Byorkester i aften holder åben prøve i Musikhuset Elværket. PRfoto: Holbæk Byorkester.

Der er mulighed for få en musikalsk oplevelse,  når Holbæk Byorkester i aften holder åben prøve i Musikhuset Elværket. PRfoto: Holbæk Byorkester.
Der er mulighed for få en musikalsk oplevelse, når Holbæk Byorkester i aften holder åben prøve i Musikhuset Elværket. PRfoto: Holbæk Byorkester.
Holbæk Byorkester afholder i aften åben prøve i Musikhus Elværkets store sal.

Her bliver der lejlighed for interesserede til at opleve, hvordan den ugentlige prøve forløber i Byens orkester.

Dirigent Torben Puggaard og orkestret er ved at gøre programmet færdigt til den musikalske aften, torsdag d. 26. februar, hvor orkestret skal underholde med numre som titelmelodien fra ’Out of Africa’, ’Nessun Dorma’ fra Pucchinis opera ’Turandot’, ’The Best of Phil Collins’ samt ’Inermezzo Sinfonico’ fra Mascagnis opera ’Cavalleria Rusticana’.

Derudover arbejdes der med et par numre, som skal benyttes til Promenadekoncerten i marts, nemlig et potpourri over Broadway melodier samt et medley med titlen ’Irving Berlin’s America’ som skal fremføres i samarbejde med Holbæk Sangkor.

Der bliver således tale om finpudsning af næsten færdige musikstykker samt om indstudering af næsten nye numre.

Orkestret giver en kop kaffe og en enkelt småkage til de fremmødte.

Prøven starter kl. 19.30 og slutter kl. 22.00 med en pause ca. kl. 20.45.

Der er gratis adgang fra kl. 19.00.