16. april 2024

Karoline Lindberg fra Tølløse kan opleves - eller genopleves i Holbaekonline.dks udsendelse på LokalKanalen. Foto: Michael Johannessen.

Karen Lindberg fra Tølløse kan opleves - eller genopleves - søndag d. 1. februar kl. 22.00 på LokalKanalen. Foto: Michael Johannessen.
Karen Lindberg fra Tølløse kan opleves – eller genopleves – søndag d. 1. februar kl. 22.00 på LokalKanalen. Foto: Michael Johannessen.
Er der noget Karoline Lindberg fra Tølløse ikke ønsker at blive, så er det “Fyrre fed og færdig”, og det ønske deler hun sikkert med tusinder af danskere, for over 600.000 vejer mere end godt er.

En af dem der har kørt en kamp mod overvægt, er som nævnt Karolina Lindberg, og kampen startede allerede, da hun som baby fik smag for den fede modermælk.

Hun har taget det modige skridt at fortælle om sin fedmekamp på de skrå brædder på Holbæk Teater med en monolog på over en time. Ikke et sekund kedede man sig under forestillingen. Ordene var Karolines egne, mens Kristoffer Møller Hansen fra teatret havde som opgave at “skære” monologen til.

To medarbejdere fra Holbaekonline.dk var til stede med kamera og mikrofoner og vi bringer her en lille smagsprøve fra forestillingen. Men søndag d. 1. februar klokken 22 sender vi et større uddrag fra forestillingen på Lokalkanalen (samme kanal hvor der sendes tegnsprog), og hvis du af en eller anden grund ikke kan fange kanalen, så sendes programmet samtidigt på nettet på www.lokalkanalen.dk. Udsendelsen genudsendes efterfølgende mandag og torsdag kl.8.30.

Læs også: Anmeldelse af forestillingen Fedest