Én fælles indgang til offentlig transport på Sjælland

I går åbnedes for en ny fælles indgang til den offentlige transport på hele sjælland, lolland, falster og møn, så passagerne fremover kun skal besøge én hjemmeside.

Hidtil har det som bruger af den offentlige trafik været nødvendigt at kigge på flere hjemmesider, hvis man vil finde indformationer. F.eks. har Movia haft sin side, DSB sin side, Lokalbanen og Regionstog har haft hver deres side. Men nu samles informationer på DOT – Din Offentlige Transport. Hjemmeside navnet bliver dog ikke lige så nemt at huske – for det nemme “dot.dk” bruges allerede af Dansk Overfalde Teknik, så hjemmesidenavnet – eller domænet, som det hedder – bliver i stedet til www.ditoffentligetrafik.dk.

På den nye hjemmesiden vil al information om trafikinformation, priser, billetter, køreplaner m.v. være samlet. Kundecentrene vil have et fælles telefonnummer og en fælles kontaktformular, således at passagererne kun skal henvende sig ét sted.

I løbet af 2015 udvikles samarbejdet om kundevendte aktiviteter mellem DSB, Movia og Metro yderligere. Det gælder for eksempel forbedring af den fælles trafikinformation.

DOT er skabt for at øge samarbejdet mellem trafikselskaberne på Sjælland, og er besluttet af Folketinget.

One thought on “Én fælles indgang til offentlig transport på Sjælland

Skriv et svar