19. april 2024

En 43-årig kvinde fra Holbæk døde af de kvæstelser hun pådrog sig i et færdselsuheld fredag morgen på Holbækvej i Ubberub ved Kalundborg.

Ulykken skete ved 7.30-tiden, da en lastbil ført af en 57-årig mand fra Ruds Vedby kørte frontalt sammen med en personbil, ført af den 43-årige kvinde.

Den 57-årige lastbilchauffør kom kørende mod øst, da han på Holbækvej ved Tømmerup bemærkede en modkørende personbil trække over imod hans kørebanehalvdel. På trods af advarselssignal og undvigemanøvre mod højre, kunne det ikke undgås at lastbilen og personbilen kørte frontalt ind i hinanden. Lastbilen endte ude på marken syd for vejen, og personbilen standsede nord for vejen.

Politi, ambulancer og redningsmandskab blev sendt til stedet og redningsfolkene måtte klippe den 43-årige kvinde fri fra bilen, før hun i live blev løjet med lægehelikopteren til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling. Rigshospitalet meddelte senere fredag formiddag, at den 43-årige kvinde var afgået ved døden på grund af svære kvæstelser som følge af uheldet.

Lastbilchaufføren var sluppet uskadt fra uheldet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politi og redningsmandskab arbejdede på stedet i omkring 2,5 time. I al den tid var vejen lukket.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu afventer en erklæring fra bilinspektøren vedr. undersøgelserne på uheldsstedet.