28. marts 2024

Under forberedelserne til "julestuen " på Holbækfærgen på søndag lykkedes det Holbaekonline.dk at lokke Hans Knudsen og Merete Ruud Hansen ned i Orø Kirke til fotografering og Hans Knudsen spille Ave Maria på Trompet. Resultatet kan høres i videoen under artiklen og juleaftensdag på Lokalkanalen. Foto: Jesper von Staffeldt.

 Under forberedelserne til "julestuen " på Holbækfærgen på søndag lykkedes det Holbaekonline.dk at lokke Hans Knudsen og Merete Ruud Hansen ned i Orø Kirke til fotografering og Hans Knudsen spille Ave Maria på Trompet. Resultatet kan høres  i videoen under artiklen og juleaftensdag på Lokalkanalen. Foto: Jesper von Staffeldt.
Under forberedelserne til “julestuen ” på Holbækfærgen på søndag lykkedes det Holbaekonline.dk at lokke Hans Knudsen og Merete Ruud Hansen ned i Orø Kirke til fotografering og Hans Knudsen spille Ave Maria på Trompet. Resultatet kan høres i videoen under artiklen og juleaftensdag på Lokalkanalen. Foto: Jesper von Staffeldt.
Der er lagt op til en anderledes sejltur med masser af julehygge, på to af Holbæk-Orø færgens afgange på søndag.

Orøfærgen har her omkring juletid en vel modtaget julegave til alle pensionister med bil: En mere end en halvering af billetprisen. Det kan bl.a. udnyttes på søndag, den sidste søndag før jul til at tage færgen over til Holbæk for at foretage de sidste indkøb af julegaver.

Tager man færgen fra Orø enten kl 9.30 eller 10.40 er der underholdning m.m. i den store passagerkabine.

Merete Ruud Hansen og Hans Knudsen vil synge og spille julens mest populære og kendte julemelodier, Ester Lauersen vil vise hvordan man pynter juletræ om ikke på Peter Fabers tid, så i god gammeldags stil, og hendes bedre halvdel vil agere julemand og have små slikposer m.m. fra Orø Brugs i sækken. Der vil også være en af de “skarpe” til det mere modne publikum og Spisestedet Orø vil servere gløgg og æbleskiver.

Husk at sætte kryds i kalenderen søndag d.21.12. Jule-tam-tammet vil blive optaget til TV og sendt på Lokalkanalen på selve juleaften, onsdag d. 24. december mellem kl. 8 og 12.

6 thoughts on “Ta’ med til julehygge på Orø Færgen

  1. Så er den her igen! 2 ting samme dag! Koncert i kirken kl.17. Måske er der nogen, der har lyst til, at fare rundt, men jeg har ikke!

  2. Kære Marie,

    Jeg er principielt enig med dig, når arrangementer ligger OVENI hinanden tidsmæssigt – men her er det tidlig formiddag og sen eftermiddag.

    Og afstandene på øen er da til at overkomme 🙂

    Så JULE-GLÆDE i stedet for ærgrelse 🙂 🙂

  3. Desværre er jeg sådan en “gammel”der kun kan klare en ting ad gangen! Ville godt være med til det “hele”, men kan ikke! Glædelig jul.

Comments are closed.