24. april 2024

Holbæks tidligere cheftræner Stefan Håkansson er blevet assistenttræner for Brøndbys kvinder. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Stefan Håkansson kalder efterårssæsonen for "godkendt" men vil gerne have forstærkning til holdet i form af erfarne spillere.  Arkivfoto: Rolf Larsen.
Stefan Håkansson kalder efterårssæsonen for “godkendt” men vil gerne have forstærkning til holdet i form af erfarne spillere. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk B&Is cheftræner, Stefan Håkansson er tilfreds efterårets resultat. Det fortæller han til fodboldsitet bold.dk.

– Efteråret er helt sikkert godkendt, især set i lyset af, at vi stod med mange ubekendte faktorer i sommer. Vi mistede mange kvalitetsspillere og fik rigtig mange U19-spiller op i truppen, fortæller Stefan Håkansson til Bold.dk.

Trænger til spillere med erfaring
Holbæk B&I er gået til vinterpause på den rigtige side af nedrykningsstregen og vinterpausen skal bruges til at udvikle de enkelte spillere og holdet i den rigtige retning, så man forhåbentligt kan blive i 2. division når sæsonen er slut.

– Succeskriteriet er helt klart at undgå nedrykning, siger Stefan Håkansson til Bold.dk.

Som vi skrev i går, så har Holbæk B&I hentet Nicky Jensen hos Svebølle B&I, men Håkansson vil gerne have flere erfarne spillere til klubben inden foråret:

– Jeg ved ikke, hvor mange det drejer sig om, men vi trænger til et par spillere med en del divisionserfaring til at medvirke til at udvikle vores hold. Vi vil gerne have nogle flere muligheder, siger Håkansson til bold.dk.

1 thought on “Stefan Håkansson: Efteråret er helt sikkert godkendt

  1. Alt taget i betragtning, så kunne holdet ikke have gjort det meget bedre. Håber Håkansson og drengene klarer skærerne til foråret og beholder pladsen i rækken.

Comments are closed.