25. april 2024

Komikerne Geo, Ruben Søltoft og Mark le Fêvre kan opleves i Kulturbiografen Frysehuset den 26. november. PRfoto: MEW

Komikerne Geo, Ruben Søltoft og Mark le Fêvre kan opleves i Kulturbiografen Frysehuset den 26. november. PRfoto: MEW
Komikerne Geo, Ruben Søltoft og Mark le Fêvre kan opleves i Kulturbiografen Frysehuset den 26. november. PRfoto: MEW
Onsdag den 26. november er der gode muligheder for at få et godt grin, når Kulturbiografen Frysehuset præsenterer de tre stand-up komiere Geo, Ruben Søltoft og Mark le Fêvre.

Geo debuterede for snart 20 år siden og hev i 2000 DM i Stand-up hjem. Siden da er der sket meget i hans liv. Bl.a. har han haft cancer og har skrevet en bog om kampen mod kræften, “Ikk´ for sjov”, som hurtigt kom på bestsellerlisten herhjemme, og i foråret har man kunnet opleve ham i sit totalt udsolgte one man show “Kemo og comedy”. Hvor han tidligere var kendt som en yderst grænsesøgende komiker med en meget fysisk form for comedy, langt ude og af en ganske særlig klasse, har han de seneste par år føjet interessante lag til sin comedystil, så han i dag i langt højere grad leverer eftertænksom comedy med hjerte og filosofiske afstikkere. På touren her fortæller han blandt andet om livet efter cancer og hvordan man ser ting anderledes, når man har været gennem sådan en periode. Som altid både røres og griner man af Geos gakkede måde at se livet på.

En anden DM vinder er Ruben Søltoft, som i vandt konkurrencen i 2010. Samme år blev han udpeget til et af “De tre nye håb” til Zulu Comedy Galla. Med sin excentriske humor og gummiansigt, har Ruben på rekordtid cementeret sin status som et af fremtidens helt store komiske talenter.

I 2011 gik hans “Jeg er et dådyr”-joke, viralt på de sociale medier.

I Rubens selskab skal du kigge langt efter politiske prædikener og moraliserende pointer – du skal bare læne dig tilbage og nyde uspolerede, velskrevne og mavekrampefremkaldende fortællinger.

I starten af det nye år kan han ses i endnu en sæson af TV2 Zulus hitserie “SJIT Happens”. På denne turné får du en privat rundtur i Rubens hoved, hvor den røde tråd som regel er, at der ikke er nogen. Med jokes i øst og sydøst kan du være sikker på uforudsigelighed, fantasi og en indlevelse i sin helt egen klasse.

Mark le Fȇvre har oplevet en massiv fremgang inden for både stand-up og radio siden han startede sin komiske karriere i 2010. Han er vinder af talentkonkurrencen “Danish Open i Stand-Up” i 2012, hvor han året forinden vandt talentprisen ved samme arrangement. Mark le Fêvre stod også som finalist ved “DM i stand-up”, 2013.

Mark er en komiker, der er energisk. Udover livet på landets stand-up-scener kan man opleve Mark le Fêvre som radiovært på radiokanalen The Voice med det underholdende morgenshow “Vågn Op!”.

Info:
Comedy Zoo On Tour: Geo, Ruben Søltoft og Mark le Fêvre.
Dato: Onsdga d. 26. november 2014, kl. 20.00
Sted: Kulturbiografen Frysehuset, Parallelvej 35, 4300 Holbæk
Billetter: www.kulturbiografen.dk.