29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I vandt lørdag over B93 på udebane. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I spillede lørdag eftermiddag mod B93 på Østerbro Stadion.

I 34. minut lykkedes det Thomas Jensen at sende bolden i B93s mål og dermed kom Holbækkerne foran 0-1.

Det var kampens eneste mål, så Holbækkerne fik tre meget vigtige point med hjem til den samlede stilling inden vinterpausen. Med sammenlagt 19 point har Holbæk B&I løftet sig selv væk fra play-off pladsen.

Dagens kamp var den sidste for Holbækkerne i efteråret, næste kamp for HB&I i 2. division øst spilles først den 29. marts næste år. Det bliver på Holbæk Stadion mod Frem.

Lokalrivaler i bunden
I øvrigt tabte lokal rivalen Svebølle B&I lørdag 2-1 til Avedøre. Med fem minutter tilbage af 1. halvleg bragte Franck Semou Svebølle foran. Men i 65. minut blev hjemmeholdet tildelt et straffe og det sørgede Niklas Myhrmann for at gik i mål til 1-1. Med fem minutter igen gjorde Avedøres Mikkel Gunthel Bang det til 2-1. I øvrigt fik Svebølles Kasper Schultz det røde kort.
Svebølle ligger med blot 6 point helt i bunden af den samlede stillingen.