25. april 2024

Tuse havde tydeligvis rystet sidste uges nederlag af sig, da holdet idag tog imod Espergærde IF på banen ved Tuse Hallen.

Gæsterne kom bedst fra start og kunne efter fem minutters spil glæde sig over, at Christian Poulsen havde skudt bolden i Tuses mål til 0-1.

Tuse kæmpede for at komme ind i kampen og i 24. minut sørgede Christian Nielsen for at udligne til 1-1. 18 minutter senere gentog han sucessen og bragte dermed hjemmeholdet foran 2-1.

Efter pausen sørgede Christian Nielsen for at udbygge føringen, da han i 49. minut scorede til 3-1.

Men her var målfesten ikke slut. For syv minutter efter gjorde Frederik Eilsø det til slutresultatet 4-1.

Espergærdes Marc Kraft blev iøvrigt idømt et gult kort med blot et par minutter tilbage af kampen.