28. marts 2024

Det var en meget tæt kamp, da Holbæk B&I søndag eftermiddag spillede mod HIK. Foto: Rolf Larsen.

250 tilskuere var lørdag eftermiddag mødt frem på Holbæk stadion for at se Holbæk B&I mod HIK.

De første fem minutter lagde HIK pres på hjemmeholdet og i 7. minut blev det til et hjørnespark, der dog endte i sidenettet på Holbæks mål.

Tre minutter efter var HIK igen tæt på, men bolden gik lige forbi målet.

I 25. minut lavede Birol et af sine hurtige opløb, men afslutningen var ikke ligeså præcis.

Seks minutter efter fik gæsterne igen en mulighed, men Holbæks målmand var på plads og tog bolden.

I 35. minut fik hjemmeholdet en kæmpe chance efter et godt spil op ad banen, men bolden blev i afslutnigen skudt forbi stolpen.

Holbæk havde overtaget fra ca midten af første halvleg og et fridpark i 39.minut kunne have bragt hjemmeholdet på scoringstavlen, men Birols skud gik over målet.

Begge hold havde et par chancer inden pausen.

Efter pausen satte HIK tempo på og efter syv minutter bragte Oliver Hansen HIK foran 0-1

Holbækkerne holdt presset i 2. Halvleg og fik flere gode chancer, men afslutningerne manglede præcision.

Få minutter før tid bankede HIKs Mads Kaalund og Holbæk B&Is Kristian Holm hovederne sammen og måtte udgå – du kan læse mere om den dramatiske situation her.

Kampen sluttede 0-1 til gæsterne.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.