25. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fire mænd blev anholdt to gange og nu sidder de varetægtsfængslet. Arkivfoto: Rolf Larsen
Fire mænd blev anholdt to gange og nu sidder de varetægtsfængslet. Arkivfoto: Rolf Larsen
Fire mænd, som onsdag morgen blev anholdt på en p-plads ved munkholmbroen, løsladt og så anholdt igen onsdag aften, er blevet varetægtsfængslet.

De fire litauiske mænd var blevet set i to biler på en p-plads ved Munkholmbroen af en politimand, som i sin fritid var ude og cykle. Han genkendte den ene af bilerne, som en bil, andre havde fundet mistænkelig.

Han tilkaldte derfor sine kollegaer, som anholdt de fire mænd for at undersøge hvem de var og hvad de lavede. Da man ikke kunne finde noget på dem, fik de lov til at gå igen.

Men kort efter klokken 22 onsdag aften kontaktede en anden politimand, som også havde fri, politiet fordi han og nogle årvågne naboer, havde bemærket en udenlandsk bil i området ved Vagtelvej i Kalundborg og fire mænd, som kom ud fra en privat adresse.

Da politiet kom frem til stedet, anholdt de fire mænd, som viste sig at være de samme, som var blevet anholdt om morgenen på Munkholmvej.

I deres bil og nogle rygsække fandt politiet bl.a. computerudstyr, en mobiltelefon og nogle smykker, som de fire mænd ikke kunne redegøre for. Så denne gang fik de fire anholdte ikke lov til at gå, men blev i stedet sigtet for indbrud.

Torsdag formiddag blev de så fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk og her blev de varetægtsfængslet frem til den 14. oktober.

De fire mænd var i alderen 27-34 år.